Kezdőlap arrow Magunkról
Magunkról

Az INNOTherm Kft. 2007-ben alakult, a tulajdonos korábbi vállalkozásának a PÁRA1996. Bt. utódjaként.
A cég munkatársai hosszú ideig egy nagy energetikai vállalat beosztottaiként dolgoztak, és főként tüzelőberendezések üzembe helyezésével és karbantartásával foglalkoztak.

1994-ben kezdtük meg a cégnél a hűtési rendszerek üzembe helyezését, folyadékhűtők karbantartását. Elsősorban az észak olaszországi AERMEC S.p.a. klímaberendezéseivel valamint osztott rendszerű berendezések esetén a szintén olasz gyártmányú SIERRA kondenzátorok üzembe helyezésével, karbantartásával és javításával foglakozunk, mint ezen berendezések márkaszervize.

Ezen időszakban alvállalkozóként végeztük az Országos Baleseti Intézet (azelőtt OTRI) több klímarendszerének üzembe helyezését. Itt 13 darab AERMEC gyártmányú légkezelő valamint 8 darab folyadékhűtő berendezést helyeztünk üzembe. Ezen berendezések karbantartását alvállalkozóként látjuk el azóta is.

Jó kapcsolatot sikerült kialakítani a SAS Építési KFT.-vel, mely luxus társasházak építésével foglalkozik. Együttműködésünk során ezen ingatlanok központi klímarendszereinek kivitelezésében, valamint az épületek kazánházi berendezéseinek és klímarendszereinek karbantartásában vettünk részt.

Ezután 2004-ben és 2005-ben az EGI RT által épített két nagy gázmotoros erőműben már fővállalkozóként végeztük el az AERMEC gyártmányú légkezelők üzembe helyezését, melyek karbantartását azóta is végezzük.

2005-ben többször helyeztünk üzembe AERMEC AN és NRW folyadékhűtőket lakóházakban és üzemekben.

Ebben az évben kezdtük meg a geotermikus hőszivattyús rendszerek üzembe helyezéseit, karbantartását. Ebben az évben újabb gyártmánnyal bővítettük az általunk szervizelt berendezések palettáját, mely a svéd IVT cég által forgalmazott hőszivattyúkból áll.

2005-ben AERMEC NRW hőszivattyút helyeztünk üzembe a Suzuki Soós hatvani telephelyén több IVT gyártmányú hőszivattyút üzemeltünk be lakóházakban.

2006 januárjában készült el az Oriental Herbs gyáregysége Budapesten ahol AERMEC NLW hőszivattyús folyadékhűtőket helyeztünk üzembe 390 KW összteljesítményben.

A 2006-os év elejétől a Pest Megyei Főügyészség Budapest Szugló utcai épületében végezzük a kazánház valamint a teljes épület fan- coilos rendszerének karbantartását. Részt vettünk a régi LEHEL gyártmányú osztott rendszerű folyadékhűtők bontásában, a hűtőközeg lefejtésében.
Elvégeztük az újonnan telepített 170 KW-os AERMEC NW 0701 osztott rendszerű folyadékhűtőt.

További hőszivattyús rendszer üzembe helyezésére került sor 2006. júniusában Pátyon a Monicomp telephelyén melynek összteljesítménye meghaladja a 600 kW-ot.

2006. őszén elkészült az ország legnagyobb geotermikus hőszivattyúkkal fűtött és hűtött épülete a Raiffeisen Bank székháza Budapesten.
Az épületbe telepített három AERMEC NLW hőszivattyú összteljesítménye több mint 800kw. Cégünk végezte a berendezések üzembe helyezését, majd a garanciális karbantartásokat is.